نی‌ نی سایت

22 ترفند خوشمزه شدن غذا: گنجینه‌ای از تجربه‌های نی‌نی‌سایتی‌ها

همه ما دوست داریم غذایی که می‌پزیم خوشمزه و لذیذ باشد. اما گاهی اوقات با وجود تلاش فراوان، طعم غذا آنطور که باید از آب در نمی‌آید. خبر خوب این است که رازهای کوچکی وجود دارند که با دانستن و به کار بردن آن‌ها می‌توانیم طعم غذاهایمان را به طرز چشمگیری ارتقا دهیم. در این پست، با کمک تجربه‌های ارزشمند کاربران نی‌نی‌سایت، 22 ترفند طلایی برای خوشمزه‌تر شدن غذا را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این ترفندها در دسته‌های مختلف ادویه‌ها، سبزیجات معطر، روش‌های پخت و حتی چاشنی‌های خاص جای می‌گیرند. با ما همراه باشید تا با این نکات ساده اما کاربردی آشنا شوید:

  • 💥بهره‌گیری از ادویه‌های تازه: ادویه‌های تازه عطر و طعم قوی‌تری نسبت به ادویه‌های کهنه دارند. سعی کنید ادویه‌ها را به صورت دانه تهیه و در منزل آسیاب کنید.
  • 💥تفت دادن ادویه‌ها: قبل از اضافه کردن ادویه‌ها به غذا، آن‌ها را کمی در روغن تفت دهید تا عطرشان آزاد شود. مراقب باشید نسوزند.
  • 💥اضافه کردن دارچین به خورشت: یک تکه کوچک چوب دارچین در اواخر پخت به خورشت‌ها طعم بی‌نظیری می‌بخشد.
  • 💥فلفل دلمه‌ای رنگی: بهره‌گیری از فلفل دلمه‌ای رنگی علاوه بر زیبایی ظاهری، طعم شیرین و دلچسبی به غذا می‌دهد.
  • 💥آب قلم: اضافه کردن آب قلم به سوپ‌ها و خورشت‌ها، طعم و ارزش غذایی آن‌ها را به طرز قابل توجهی افزایش می‌دهد.
  • 💥پیاز داغ فراوان: پیاز داغ یکی از پایه‌های اصلی طعم در بسیاری از غذاهای ایرانی است. هرچه پیاز داغ بیشتر باشد، غذا خوشمزه‌تر خواهد شد.
  • 💥سیر تازه: سیر تازه طعم و عطر بسیار قوی‌تری نسبت به سیر خشک دارد. حتماً از سیر تازه در غذاهای خود استفاده کنید.
  • 💥سبزیجات معطر: بهره‌گیری از سبزیجات معطری مانند جعفری، گشنیز، شوید و نعناع در انتهای پخت، طعم غذا را دگرگون می‌کند.
  • 💥رب انار: اضافه کردن کمی رب انار به خورشت‌ها، طعم ملس و بی‌نظیری به آن‌ها می‌بخشد.
  • 💥زرشک: زرشک یک چاشنی فوق‌العاده برای برنج و مرغ است. قبل از استفاده، آن را کمی تفت دهید.
  • 💥زعفران دم کرده: زعفران دم کرده، رنگ و عطر بی‌نظیری به غذا می‌دهد.
  • 💥آبلیمو تازه: آبلیمو تازه یک چاشنی فوق‌العاده برای سالاد، مرغ و ماهی است.
  • 💥کره: اضافه کردن کره به غذا در اواخر پخت، طعم و بافت لطیفی به آن می‌بخشد.
  • 💥روغن حیوانی: بهره‌گیری از روغن حیوانی در غذاهای محلی، طعم اصیل و نوستالژیکی به آن‌ها می‌دهد.
  • 💥نمک دریا: نمک دریا طعم ملایم‌تری نسبت به نمک معمولی دارد و برای سلامتی نیز مفیدتر است.
  • 💥آویشن: آویشن یک ادویه معطر است که برای طعم‌دار کردن گوشت، مرغ و سبزیجات بسیار مناسب است.
  • 💥رزماری: رزماری عطر و طعم قوی و منحصر به فردی دارد و برای طعم‌دار کردن گوشت و سیب‌زمینی بسیار مناسب است.
  • 💥جوز هندی: جوز هندی یک ادویه گرم و شیرین است که برای طعم‌دار کردن سوپ‌ها، خورش‌ها و دسرها استفاده می‌شود.
  • 💥پودر سیر و پودر پیاز: بهره‌گیری از پودر سیر و پودر پیاز به جای سیر و پیاز تازه، طعم و عطر قوی‌تری به غذا می‌دهد.
  • 💥اضافه کردن کمی شکر: اضافه کردن یک قاشق چایخوری شکر به خورشت‌ها، طعم آن‌ها را متعادل می‌کند.
  • 💥تفت دادن گوشت قبل از پخت: تفت دادن گوشت قبل از اضافه کردن آن به خورشت، طعم آن را لذیذتر می‌کند.
  • 💥بهره‌گیری از مواد اولیه تازه: بهره‌گیری از مواد اولیه تازه و با کیفیت، اولین و مهم‌ترین قدم برای خوشمزه شدن غذا است.

با به کارگیری این ترفندها، می‌توانید طعم غذاهای خود را به سطح بالاتری ارتقا دهید و از آشپزی لذت بیشتری ببرید.






22 ترفند خوشمزه شدن غذا از نی نی سایت!

22 ترفند خوشمزه شدن غذا از نی نی سایت!

1. پیاز داغ فراوون، معجزه می کنه!

کاربرهای نی نی سایت میگن یه پیاز داغ حسابی و کاراملی شده میتونه طعم هر غذایی رو زیر و رو کنه. حتما امتحانش کنین!به اندازه کافی روغن بریزید و پیاز رو با حوصله تفت بدید تا طلایی تیره بشه. فقط مراقب باشید نسوزه!میتونید پیاز داغ رو فریز کنید و هروقت لازم داشتید استفاده کنید. برای طعم بهتر، کمی زردچوبه و فلفل سیاه هم به پیاز داغ اضافه کنید. پیاز داغ، پایه اصلی خیلی از غذاهای ایرانیه. سعی کنید از پیاز مرغوب و تازه استفاده کنید. پیاز داغ رو در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.

2. سیر، راز طعم بی نظیر!

سیر تازه رنده شده یا له شده، عطر و طعم فوق العاده ای به غذا میده. فقط حواستون باشه زیاد نریزید که تلخ نشه!سیر رو در اواخر پخت به غذا اضافه کنید تا عطرش حفظ بشه. میتونید سیر رو همراه پیاز تفت بدید. برای غذاهای گوشتی، سیر یک طعم دهنده عالیه. میتونید از پودر سیر هم استفاده کنید، ولی سیر تازه یه چیز دیگه ست!سیر رو در جای خشک و خنک نگهداری کنید. مراقب باشید سیر کپک نزنه.

3. ادویه ها، جادوگران آشپزخونه!

استفاده درست از ادویه ها، غذاتون رو یه لول میبره بالاتر. زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زیره، تخم گشنیز و . . . هرکدوم طعم خاصی به غذا میدن. ادویه ها رو قبل از استفاده کمی تفت بدید تا عطرشون آزاد بشه. ادویه ها رو در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. از ادویه های تازه و باکیفیت استفاده کنید. مراقب باشید ادویه ها کهنه نشن. بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه ها، اواسط پخت غذاست. با ادویه های مختلف آزمایش کنید تا ترکیب مورد علاقه خودتون رو پیدا کنید.

4. زعفران، عطر و رنگ دلپذیر!

زعفران، نه تنها رنگ و عطر فوق العاده ای به غذا میده، بلکه خواص زیادی هم داره. حتما از زعفران دم کرده استفاده کنید!برای دم کردن زعفران، از آب جوش کم استفاده کنید. میتونید زعفران رو با کمی یخ دم کنید تا رنگ بیشتری پس بده. زعفران رو در جای خشک و خنک و دور از نور نگهداری کنید. از زعفران اصل و باکیفیت استفاده کنید. زعفران رو در ظرف دربسته نگهداری کنید. زعفران رو در اواخر پخت به غذا اضافه کنید.

5. آب قلم، طعم دهنده طبیعی!

بهره‌گیری از آب قلم به جای آب معمولی، طعم و لعاب بی نظیری به غذا میده. مخصوصا برای انواع خورشت ها و سوپ ها!میتونید آب قلم رو فریز کنید و هروقت لازم داشتید استفاده کنید. برای تهیه آب قلم، قلم گاو یا گوسفند رو با سبزیجات معطر و ادویه بپزید. آب قلم سرشار از کلسیم و مواد مغذیه. قبل از استفاده، چربی آب قلم رو بگیرید. آب قلم رو در یخچال نگهداری کنید. از آب قلم برای تهیه انواع سس هم میتونید استفاده کنید.

6. رب گوجه فرنگی، رنگ و لعاب بی نظیر!

رب گوجه فرنگی باکیفیت، رنگ و لعاب فوق العاده ای به غذا میده. قبل از اضافه کردن به غذا، کمی تفتش بدید تا طعم خامیش گرفته بشه. رب گوجه فرنگی رو در جای خنک و دور از نور نگهداری کنید. بعد از باز کردن درب رب، روش روغن بریزید تا کپک نزنه. رب گوجه فرنگی رو در ظرف شیشه ای نگهداری کنید. از رب گوجه فرنگی با رنگ و طعم خوب استفاده کنید. رب گوجه فرنگی رو در اواسط پخت به غذا اضافه کنید. مراقب باشید رب گوجه فرنگی نسوزه.

7. سبزیجات معطر، عطر و طعم بهشتی!

سبزیجات معطر مثل جعفری، گشنیز، نعنا، شوید و . . . عطر و طعم فوق العاده ای به غذا میدن. از سبزیجات تازه استفاده کنید و در اواخر پخت به غذا اضافه کنید. سبزیجات رو قبل از استفاده خوب بشویید و خشک کنید. میتونید سبزیجات رو فریز کنید و هروقت لازم داشتید استفاده کنید. سبزیجات خشک هم گزینه خوبیه، ولی سبزیجات تازه یه چیز دیگه ست!سبزیجات رو در یخچال نگهداری کنید. سبزیجات رو ریز خرد کنید تا عطرشون بیشتر آزاد بشه. از سبزیجات متناسب با نوع غذا استفاده کنید.

8. آبلیمو، چاشنی ترش و خوشمزه!

آبلیمو، طعم ترش و ملایمی به غذا میده و باعث میشه طعم غذا دلچسب تر بشه. از آبلیمو طبیعی استفاده کنید. آبلیمو رو در یخچال نگهداری کنید. از آبلیمو تازه استفاده کنید. آبلیمو رو در اواخر پخت به غذا اضافه کنید. مراقب باشید آبلیمو زیاد نریزید که غذا خیلی ترش بشه. میتونید از آب نارنج هم به جای آبلیمو استفاده کنید. آبلیمو برای غذاهای دریایی یک چاشنی عالیه.

9. آلو بخارا، طعم ملس و دلپذیر!

آلو بخارا، طعم ملس و دلپذیری به غذا میده و باعث میشه غذا خوشمزه تر بشه. مخصوصا برای انواع خورشت ها!آلو بخارا رو قبل از استفاده خیس کنید. آلو بخارا رو در جای خشک و خنک نگهداری کنید. از آلو بخارای باکیفیت استفاده کنید. آلو بخارا رو در اواسط پخت به غذا اضافه کنید. مراقب باشید آلو بخارا زیاد نریزید که غذا خیلی شیرین بشه. میتونید از قیسی هم به جای آلو بخارا استفاده کنید.

10. تمر هندی، ترشی خوشمزه و متفاوت!

تمر هندی، طعم ترش و متفاوتی به غذا میده و باعث میشه غذا خاص تر بشه. مخصوصا برای غذاهای جنوبی!تمر هندی رو قبل از استفاده خیس کنید و از صافی رد کنید. تمر هندی رو در یخچال نگهداری کنید. از تمر هندی باکیفیت استفاده کنید. تمر هندی رو در اواخر پخت به غذا اضافه کنید. مراقب باشید تمر هندی زیاد نریزید که غذا خیلی ترش بشه. تمر هندی برای غذاهای دریایی یک چاشنی عالیه.

11. شیر نارگیل، طعم گرمسیری!

شیر نارگیل، طعم گرمسیری و فوق العاده ای به غذا میده. برای انواع خورشت ها و سوپ ها عالیه!شیر نارگیل رو در یخچال نگهداری کنید. از شیر نارگیل باکیفیت استفاده کنید. شیر نارگیل رو در اواخر پخت به غذا اضافه کنید. مراقب باشید شیر نارگیل زیاد نریزید که غذا خیلی شیرین بشه. شیر نارگیل برای غذاهای گیاهی هم مناسبه. میتونید شیر نارگیل رو خودتون درست کنید.

12. سس سویا، طعم آسیایی!

سس سویا، طعم شور و خوشمزه ای به غذا میده. برای انواع غذاهای آسیایی و گوشتی عالیه!سس سویا رو در جای خنک و دور از نور نگهداری کنید. از سس سویای باکیفیت استفاده کنید. سس سویا رو در اواخر پخت به غذا اضافه کنید. مراقب باشید سس سویا زیاد نریزید که غذا خیلی شور بشه. سس سویا رو با عسل و سیر مخلوط کنید و برای مزه دار کردن گوشت استفاده کنید. سس سویا برای غذاهای وگان هم مناسبه.

13. سرکه بالزامیک، طعم شیرین و ترش!

سرکه بالزامیک، طعم شیرین و ترشی به غذا میده. برای سالادها و غذاهای گوشتی عالیه!سرکه بالزامیک رو در جای خنک و دور از نور نگهداری کنید. از سرکه بالزامیک باکیفیت استفاده کنید. سرکه بالزامیک رو در اواخر پخت به غذا اضافه کنید. مراقب باشید سرکه بالزامیک زیاد نریزید که غذا خیلی ترش بشه. سرکه بالزامیک رو با روغن زیتون مخلوط کنید و برای سس سالاد استفاده کنید. سرکه بالزامیک برای طعم دار کردن سبزیجات کبابی هم مناسبه.

14. خامه، طعم لطیف و غنی!

خامه، طعم لطیف و غنی به غذا میده. برای انواع سوپ ها و سس ها عالیه!خامه رو در یخچال نگهداری کنید. از خامه باکیفیت استفاده کنید. خامه رو در اواخر پخت به غذا اضافه کنید. مراقب باشید خامه زیاد نریزید که غذا خیلی چرب بشه. خامه رو با ادویه های مختلف مخلوط کنید و برای سس پاستا استفاده کنید. خامه برای تهیه دسرهای خوشمزه هم کاربرد داره.

15. پنیر پارمزان، طعم شور و دلچسب!

پنیر پارمزان، طعم شور و دلچسبی به غذا میده. برای پاستا، سوپ و سالادها عالیه!پنیر پارمزان رو در یخچال نگهداری کنید. از پنیر پارمزان باکیفیت استفاده کنید. پنیر پارمزان رو روی غذا رنده کنید. مراقب باشید پنیر پارمزان زیاد نریزید که غذا خیلی شور بشه. پنیر پارمزان رو با پودر سیر و آویشن مخلوط کنید و برای طعم دار کردن سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید. پنیر پارمزان برای تهیه انواع سس هم کاربرد داره.

16. کره، طعم لذیذ و خوش عطر!

کره، طعم لذیذ و خوش عطری به غذا میده. برای تفت دادن مواد و تهیه سس ها عالیه!کره رو در یخچال نگهداری کنید. از کره باکیفیت استفاده کنید. کره رو با روغن مخلوط کنید تا نسوزه. کره رو برای طعم دار کردن استیک و مرغ استفاده کنید. کره برای تهیه انواع شیرینی و کیک هم کاربرد داره. مراقب باشید کره زیاد استفاده نکنید که غذا خیلی چرب بشه.

17. روغن زیتون، طعم مدیترانه ای!

روغن زیتون، طعم مدیترانه ای و سالمی به غذا میده. برای سالادها، پخت و پز و طعم دار کردن غذاها عالیه!روغن زیتون رو در جای خنک و دور از نور نگهداری کنید. از روغن زیتون باکیفیت و فرابکر استفاده کنید. روغن زیتون رو روی سالاد بریزید یا برای تفت دادن مواد استفاده کنید. روغن زیتون برای طعم دار کردن سبزیجات و گوشت کبابی هم مناسبه. روغن زیتون برای تهیه سس پستو هم کاربرد داره. مراقب باشید روغن زیتون زیاد داغ نشه.

18. ماست، طعم ترش و ملایم!

ماست، طعم ترش و ملایمی به غذا میده. برای تهیه سس ها، خورشت ها و مزه دار کردن گوشت عالیه!ماست رو در یخچال نگهداری کنید. از ماست باکیفیت و پروبیوتیک استفاده کنید. ماست رو با ادویه های مختلف مخلوط کنید و برای مزه دار کردن مرغ استفاده کنید. ماست رو به عنوان چاشنی کنار غذا سرو کنید. ماست برای تهیه انواع دسر هم کاربرد داره. مراقب باشید ماست در غذا نبره.

19. عسل، شیرینی طبیعی و سالم!

عسل، شیرینی طبیعی و سالمی به غذا میده. برای تهیه سس ها، مزه دار کردن گوشت و شیرین کردن دسرها عالیه!عسل رو در جای خنک و دور از نور نگهداری کنید. از عسل باکیفیت و طبیعی استفاده کنید. عسل رو با سرکه بالزامیک و روغن زیتون مخلوط کنید و برای سس سالاد استفاده کنید. عسل رو برای شیرین کردن چای و دمنوش ها استفاده کنید. عسل برای تهیه انواع کیک و شیرینی هم کاربرد داره. مراقب باشید عسل زیاد استفاده نکنید که غذا خیلی شیرین بشه.

20. فلفل دلمه ای، عطر و طعم خاص!

فلفل دلمه ای، عطر و طعم خاصی به غذا میده. برای انواع خورشت ها، پیتزا و غذاهای مکزیکی عالیه!فلفل دلمه ای رو در یخچال نگهداری کنید. از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف استفاده کنید تا غذاتون زیبا تر بشه. فلفل دلمه ای رو به صورت نگینی خرد کنید و در غذا استفاده کنید. فلفل دلمه ای رو برای تهیه انواع ترشی هم استفاده می کنند. فلفل دلمه ای کبابی طعم خیلی خوبی داره. مراقب باشید فلفل دلمه ای در غذا زیاد پخته نشه.

21. بهره‌گیری از سبزیجات خشک معطر (آویشن، رزماری، نعناع خشک)!

اضافه کردن کمی آویشن، رزماری یا نعناع خشک به غذاهای مختلف، میتونه عطر و طعم بی نظیری به اونها ببخشه. سبزیجات خشک رو در جای خشک و خنک و دور از نور نگهداری کنید. قبل از استفاده کمی سبزیجات خشک رو بین انگشتاتون بمالید تا عطرشون آزاد بشه. برای غذاهای ایتالیایی آویشن و رزماری عالیه. نعناع خشک برای غذاهای گوشتی و ماست و خیار مناسبه. سبزیجات خشک رو در اواسط پخت به غذا اضافه کنید. مراقب باشید سبزیجات خشک نسوزن.

22. کمی شکر یا نبات، تعادل طعم ها!

اضافه کردن مقدار کمی شکر یا نبات به بعضی از غذاها، مثل خورشت ها و سس ها، میتونه طعم ها رو متعادل کنه و مزه بهتری به غذا بده. البته باید خیلی کم استفاده بشه تا غذا شیرین نشه!شکر و نبات رو در جای خشک و خنک نگهداری کنید. مقدار خیلی کمی شکر یا نبات رو در اواخر پخت به غذا اضافه کنید. این ترفند بیشتر برای غذاهایی که ترش یا تند هستن کاربرد داره. مراقب باشید غذا شیرین نشه!برای غذاهای سنتی ایرانی نبات انتخاب بهتریه. میتونید از شیره انگور هم به جای شکر و نبات استفاده کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا