آموزش آشپزی: گنجینه تجربیات نی نی سایت
نی نی سایت، دریایی از تجربیات و نکات آشپزی است که مادران و خانمهای خانهدار با سخاوت آنها را به اشتراک میگذارند. در این پست، خلاصهای از 19 مورد از تجربیات ارزشمند کاربران نی نی سایت در حوزه آشپزی را برای شما جمعآوری کردهایم تا آشپزی لذتبخشتر و آسانتری داشته باشید.
این نکات حاصل سالها تجربه و آزمون و خطا هستند، پس با خیال راحت به آنها اعتماد کنید و در آشپزیهایتان به کار ببرید.
- 💥برای جلوگیری از سر رفتن شیر، یک قاشق چوبی روی لبه قابلمه قرار دهید.
- 💥برای خوشمزهتر شدن عدس پلو، یک قاشق رب انار به آن اضافه کنید.
- 💥برای اینکه کتلت وا نرود، از سیبزمینی پخته شده و رنده شده استفاده کنید، نه سیبزمینی خام.
- 💥برای از بین بردن بوی زهم مرغ، آن را در مخلوط آبلیمو و پیاز رنده شده به مدت حداقل یک ساعت بخوابانید.
- 💥برای جلوگیری از کپک زدن مربا، از شکر کافی استفاده کنید و بعد از پخت، در شیشه کاملا تمیز و خشک بریزید.
- 💥برای اینکه برنج سفید و خوشرنگ شود، چند قطره آبلیمو به آب در حال جوش اضافه کنید.
- 💥برای پخت سریعتر حبوبات، آنها را قبل از پخت به مدت حداقل 12 ساعت خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.
- 💥برای خوشطعم شدن خورشت قیمه، یک تکه دنبه کوچک به آن اضافه کنید.
- 💥برای جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ آبپز، به آب کمی نمک اضافه کنید.
- 💥برای اینکه پیاز در حین سرخ کردن نسوزد، کمی نمک به آن اضافه کنید.
- 💥برای خوش عطر شدن کیک، کمی پوست رنده شده پرتقال یا لیمو به مواد آن اضافه کنید.
- 💥برای جلوگیری از خمیر شدن ماکارونی، آن را در آب جوش فراوان با کمی نمک و روغن بپزید و بعد از آبکش کردن، با آب سرد بشویید.
- 💥برای خوشمزه شدن املت، از گوجه فرنگیهای کاملا رسیده و پوست کنده استفاده کنید.
- 💥برای جلوگیری از چسبیدن ته دیگ، از قابلمه نچسب استفاده کنید و بعد از داغ شدن روغن، کمی آب به آن اضافه کنید.
- 💥برای اینکه کباب کوبیده از سیخ نریزد، از گوشت چرخ کرده مرغوب و چربیدار استفاده کنید و قبل از سیخ زدن، گوشت را به خوبی ورز دهید.
- 💥برای اینکه پفک خانگی نرم نشود، بعد از سرخ کردن، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- 💥برای خوشرنگ شدن سوپ، از کمی رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
- 💥برای اینکه پوره سیب زمینی لطیف و یکدست شود، از شیر یا خامه استفاده کنید.
- 💥برای جلوگیری از شکرک زدن عسل، آن را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

با به کارگیری این نکات ساده اما کاربردی، میتوانید غذاهای خوشمزهتر و با کیفیتتری تهیه کنید و از آشپزی لذت ببرید.
آشپزی با عشق، غذای شما را خوشمزهتر میکند!
آموزش آشپزی: خلاصه تجربیات نی نی سایت
راز خوشمزه شدن قورمه سبزی
خیلی از مامانای نی نی سایت میگن راز قورمه سبزی خوشمزه، تفت دادن سبزی با حرارت ملایم و روغن زیاده. هرچی بیشتر تفت بخوره، خوشمزه تره!بعضی ها هم تاکید دارن لوبیا چیتی استفاده کنین، نه لوبیا قرمز. طعمش خیلی بهتر میشه. یه عده هم پودر لیمو عمانی رو به جای لیمو عمانی درسته پیشنهاد می کنن تا طعمش بهتر پخش بشه. یادتون باشه گوشت رو جدا تفت بدین و بعد به سبزی اضافه کنین تا خوب مزه دار بشه. آب قلم هم یه معجزه میکنه تو قورمه سبزی! اگه در دسترس دارین، حتما امتحان کنین. یه نکته دیگه هم اینه که بعضی ها یه قاشق رب انار هم اضافه می کنن که طعمش ملس بشه. در آخر، زمان پخت خیلی مهمه! قورمه سبزی باید با شعله کم حسابی جا بیفته.
ترفندهای پخت برنج مجلسی
برای اینکه برنجتون قد بکشه، قبل از پخت حداقل نیم ساعت با نمک خیسش کنین. موقع آبکش کردن، یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنین تا شوک وارد بشه و دون تر بشه. برای ته دیگ سیب زمینی زعفرانی، سیب زمینی ها رو نازک ورقه کنین و با زعفران و نمک مزه دار کنین. بعضی ها هم یه قاشق ماست به برنج اضافه می کنن تا نرم تر بشه. موقع دم کردن، حتما از دم کنی استفاده کنین تا بخار به خوبی برگرده. یه تیکه کره هم روی برنج بذارین تا عطر و طعمش بی نظیر بشه. برای جلوگیری از شفته شدن برنج، دقت کنین آبش کاملا کشیده بشه بعد دم بذارین.
نکات کلیدی در پخت کیک اسفنجی
تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسن. حتما سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنین و سفیده رو انقدر بزنین تا کاملا فرم بگیره. آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنین تا کیک سبک تر بشه. مواد خشک رو کم کم به مواد تر اضافه کنین و به آرومی مخلوط کنین. قالب رو چرب کنین و آرد پاشی کنین تا کیک به راحتی جدا بشه. فر رو از قبل گرم کنین و کیک رو در طبقه وسط قرار بدین. در فر رو تا نیم ساعت اول پخت باز نکنین تا پف کیک نخوابه.





